SOBELINA’S

sobomMitt namn är Carina Nyman och jag bor med min man Björn och våra tre cockrar. Som nioåring blev jag stormförälskad i min bästa väns cockerspaniel. Tyvärr så fick jag ingen egen hund trots mycket tjat. Istället blev en massa hundar i grannskapet rastade av mig. Då våra barn ville ha hund ansåg vi att ingen hinner sköta en hund p.g.a deras hobbyn. Då sedan vår son blev allergisk var det uteslutet. Istället hade vi kaniner, höns, ankor och gäss, som barnen fick lära sig att sköta.

När barnen flyttade hemifrån kom tankarna på hund ganska fort och år 2006 köpte vi Diva. Hon var en stor hund i liten förpackning, alltid glad och med på det mesta. År 2008 fick jag se en sobelfärgad cocker för första gången. Jag kontaktade en uppfödare i Sverige och av henne fick vi köpa Wilda. Hon kom till oss i mars 2009.

Tanken på att börja med egen kennel föddes. I juli 2010 gick jag uppfödarkursen och i februari 2011 fick vi vårt kennelnamn. Åter dök tanken upp på ännu en hund och i augusti 2011 sökte vi Mille från Danmark, även hon sobelfärgad. Vi sysselsätter oss med agility, spårning och ibland utställningar. Många och långa promenader gillar vi också.

NYHETER

FACEBOOK

Alla våra valpar är reserverade!

Kaikki pennut ovat varattuja!

Besök vår Facebook sida:

La Scale Deluxe

Mille

FOR NEWS KLICK ON THE IMAGE

love

© SOBELINA'S KENNEL, 2012. Terms of Use. Created by MR MEDIA. 0000