MEISTÄ

sobomNimeni on Carina, ja asun mieheni Björnin ja kolmen cockerimme kanssa. Yhdeksänvuotiaana rakastuin parhaan ystäväni cockeriin, mutten valitettavasti saanut omaa koiraa, vaikka tuhansia kertoja pyysin. Sen sijaan pääsivät naapurien koirat usein kävelylle kanssani. Kun lapsemme halusivat koiran, totesimme että heillä on niin paljon harrastuksia, ettei aika riitä koiran hoitamiseen. Kun pojallamme todettiin allergia oli asia loppuun käsitelty. Sen sijaan hankimme kaneja, hanhia, kanoja ja ankkoja, joita lapset saivat oppia hoitamaan.

Lasten muutettua pois kotoa tuli ajatus koiranhankinnasta nopeasti, ja vuonna 2006 ostimme Divan. Hän oli iso koira pienessä pakkauksessa, aina iloinen ja piti kaikesta. Näin ensimmäisen kerran soopelinvärisen cockerin vuonna 2008. Otin yhteyttä Ruotsissa asuvaan kasvattajaan, ja häneltä saimme ostaa Wildan. Hän muutti meille toukokuussa 2009.

Ajatus omasta kennelistä syntyi, ja kesällä 2010 kävin kasvattajakurssin. Helmikuussa 2011 saimme kennelnimen. Taas kerran tuli ajatus uudesta koirasta mieleen ja elokuussa 2011 haettiin Mille Tanskasta, hänkin soopelinvärinen. Meidän harrastuksiimme kuuluvat agility, jäljestys sekä silloin tällöin näyttelyt. Teemme monia pitkiä kävelylenkkejä, siitä me pidämme.

UUTISET

FACEBOOK

Vieraile Facebook sivullamme:

La Scale Deluxe

Mille

FOR NEWS KLICK ON THE IMAGE

love

© SOBELINA'S KENNEL, 2012. Terms of Use. Created by MR MEDIA. 0000